Samenwerken in de zomer van 2024?

Steunzooltje

Vind jij al dat technische maar ingewikkeld maar wil je wel graag alles zelf kunnen doen? Dan is het steunzooltje iets voor jou!

Met het steunzooltje ben ik voor minimaal 3 maanden jouw steunzooltje. Ik ben beschikbaar voor je vragen en geef je tips en adviezen hoe je dingen kunt aanpakken.

Je gaat zelf aan de slag met alles, maar hebt mij als technische steun.

 

Steunzooltje +

Wil jij je liever niet wagen aan alle technische zaken, dan kan je met het steunzooltje plus voor 3 maanden mij alle vragen laten beantwoorden en 1 kleine opdracht per week geven.

Dit is voor jou als je grote stappen wil zetten in kleine tijd. We gaan deze zomer samen jouw bedrijf uit de kinderwieltjes halen.

 

Steunzool - Veerle op de camino

Steunzooltje

€ 100 per maand

 

Steunzooltje +

€ 249 per maand

 

Het steunzooltje plus is niet meer beschikbaar.

Veerle op de Camino del Norte in 2024

Wandelstok achter de deur

Ben jij al langere tijd aan het ondernemen maar vind je het lastig om je aan je eigen gestelde doelen te houden? Dan is de wandelstok achter de deur iets voor jou!

Ik ‘wandel’ 3 maanden met je mee. We beginnen met een sessie van 90 minuten om volledig in jouw bedrijf te duiken.

  • Welke doelen wil je bereiken?
  • Waar wil je aan het eind van deze 3 maanden staan?
  • Welke acties ga je ondernemen?

We maken een plan met wat je wilt gaan doen en gaat dat vervolgens zelf uitvoeren. Ik ben bereikbaar voor 2 vragen per week waarin ik je tips kan geven of waar ik je in uitleg hoe je de technische dingen zelf kunt uitvoeren.

De wandelstok achter de deur is ideaal als je zelf je website wilt aanpakken, een funnel wilt bouwen  of bijvoorbeeld wilt beginnen met een nieuwsbrief.

Investering

€ 499