© Josipa Uzelac
© Josipa Uzelac

Wie is Veerle?

De naam Veerle is afgeleid van de Germaanse naam Farahilde. Fara- betekent ‘reizen’ en -hilde betekent strijd. Mijn naam betekend dus de reizende strijder.  

Het is dus geheel logisch dat ik met volle teugen van mijn leven als nomade geniet. Het zit in mijn ‘zijn’ om te streven naar vrijheid. Om te strijden voor de vrijheid van ieder persoon.

Je kunt mij omschrijven als een vrije geest. Ik laat mij niet in een hokje stoppen en geloof ook dat dit niet hoeft.

Mijn hokje heeft geen lijnen en dat wens ik iedereen toe. De vrijheid om volledig jezelf te mogen zijn.

Groei, liefde en vrijheid zijn de kernwaarden die overal in mijn leven naar voren komen.

Dagelijks dompel ik mijzelf onder in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Ik lees boeken en volg altijd een cursus om mijn kennis te vergroten. Al deze kennis wil ik graag ook weer doorgeven.

De drang om mijn kennis over de dragen komt voort uit de liefde voor anderen. Het zorgen voor anderen is altijd op alle vlakken in mijn leven naar voren gekomen. In mijn opleiding tot creatief therapeut, mijn scouting verleden en mijn werk als vrijwilligerscoördinator op festivals. Tegenwoordig zorg ik vooral voor anderen binnen mijn coaching. Ik help vrouwelijke ondernemers verder te groeien met hun bedrijf en hun dromen na te streven. Het contact is altijd gebaseerd op eerlijkheid en vertrouwen.

Als ondernemer met meerdere talenten haal ik er veel energie uit om anderen te helpen hun vrijheid te vinden. Ik richt mij op vrouwelijke ondernemers. Door middel van coaching en open gesprekken laat ik ze de opties zien die ze hebben. Met mijn autonome aanpak en soms tegendraadse gedachtegang zie ik mogelijkheden waar anderen vaak niet aan denken.

Dit gun jij jezelf toch ook?

NAAM: Veerle Rümke

UIT: 1985

WOONT: overal

IS: ondernemer met multitalent

HEEFT: creatieve therapie gestudeerd

WIL: iedereen laten zien dat je zelf je mooiste leven kunt maken

GAAT: elke droom achterna

WENST: vrouwelijke ondernemers vrijheid

© Josipa Uzelac

Werken met Veerle

Leven als nomade

In de cursus leer je hoe je jouw leven als nomade kan gaan vormgeven. Wat is jouw definitie van vrijheid en hoe kan je dat integreren in jouw leven.

De cursus bevat 5 modules om vorm te geven aan jouw leven vol vrijheid.

Vrijheid coach

Wil jij meer vrijheid in je leven, maar weet je niet hoe je dat zou kunnen bereiken? Daar help ik je graag mee. 

In een coachingsessie van een uur gaan we kijken naar hoe je dichterbij jouw droomleven komt.

Pinterest coach

Wil jij je bedrijf laten groeien, maar weet je niet hoe? Dan kunnen we daar samen naar gaan kijken! In een uur coaching gaan we kijken naar welke strategie je zou kunnen toepassen om een transformatie met jouw bedrijf door te gaan.