Hi, Ik ben Veerle Rümke

Ik help online ondernemers met de technische zaken in hun bedrijf. Door met mij samen te werken, krijgen zij weer rust en ruimte in hun bedrijf. Of het nu is door strategisch mee te denken, automatiseringen te maken of een website te bouwen.

 

Dat heb ik niet altijd gedaan, om uit te leggen waarom ik nu doe wat ik doe, moet ik beginnen in oktober 2006.

‘Ik kon niet meer lopen’ 

In Oktober 2006 was ik student, ik studeerde Toegepaste Psychologie en vond mijn opleiding fantastisch. Ik was toegelaten met een 18+ toets, omdat ik mijn middelbare school niet heb kunnen afmaken door vermoeidheidklachten. Doordat ik de kans had gekregen om te studeren, was ik gemotiveerd om alles op alles te zetten om mijn propedeuse te halen, zodat ik de opleiding van mijn dromen ‘Creatieve Therapie’ kon gaan volgen.

Dat ging allemaal volgens plan, tot ik van de één op de andere dag te moe was om nog te lopen. Het stukje naar de bushalte, wat normaal nog geen 5 minuten duurde, kostte mij een half uur.

Veerle tijdens de camino de Santiago

Ogen werden geopend

 

Een jaar lang kon ik helemaal niks. Elke dag voelde als overleven en zoeken naar een manier om weer deel te kunnen nemen aan het leven. Het voelde alsof ik de controle over mijn leven was kwijt geraakt.

Beetje bij beetje pakte ik de controle terug, door gezonder te gaan eten, door te gaan sporten, door de dingen te gaan doen die ik zelf wilde doen.

Ik knipte mijn haar, verfde het roze en werd weer langzaam de sprankelende twintiger wie ik was.

Tot ik in een relatie zat, waarin ik mijzelf niet mocht zijn. Ik kreeg regelmatig te horen dat ik niet zulke felle kleren aan moest doen en mijn haar al gek genoeg was.

De depressie sloop erin en ik veranderde in een schim van mijzelf. Dat was de zomer van 2010.

In 4 jaar tijd was ik mijzelf 2 keer totaal verloren, ik wist één ding: Dit wil ik nooit meer!

 

Dromen waarmaken

Er volgden een aantal jaren waar ik nog steeds schommelde binnen mijn vermoeidheidklachten, maar ik zette alles op alles om mijn diploma tot Creatief Therapeut te behalen. Ondertussen wist ik namelijk allang dat ik dat beroep nooit zou uitoefenen, want ik wilde in de festival wereld gaan werken.

In 2015 was het zover, mijn dromen werden werkelijkheid. Ik werd gevraagd om voor een festival te werken.

Jarenlang heb ik vol overgave verschillende festivals georganiseerd. Tot ik voelde dat dat niet langer mijn droom was, omdat festivals te locatie gebonden waren. Het roer ging om, ik wilde als Digital Nomad gaat leven en moest daarvoor een online bedrijf opbouwen.

Hier moet ik eerlijk in zijn, het is een zoektocht geweest wat echt bij mij past en welke manier van ondernemen voor mij werkt. In deze fase heb ik van alles geprobeerd omdat ik heel veel interesses had. Ik werd Pinterest Marketing en later ook Business Coach.

Uiteindelijk vond ik het plezier bij iets waar mijn organisatorische talent tot recht kwam en waar ik ook volledig mijn innerlijke nerd tot uiting mocht laten komen, het werk als Technisch Virtual Assistent.

 

Veerle werkend op een festival
Veerle op de Camino del Norte in 2024

Dit is wat ik altijd zal doen..

Wat ik mijzelf beloof is dat ik altijd het plezier achter na ga en alles vol overgave doe. Ik zeg alleen nog ja tegen dingen die mij energie geven.

Dus of ik nu een website voor een klant maak of ik een Camino aan het lopen ben, ik doe het met een glimlach, omdat ik precies doe wat ik wil doen.

Dit zijn wat dingen waar ik altijd ja tegen zeg:

  • Een Taylor Swift concert, ik ben een swiftie van het eerste uur!
  • Het lopen van een lange afstandswandeling, ik heb nu 2 Camino’s op mijn naam staan.
  • Tijd samen met mijn nichtjes, zij zijn de reden dat ik altijd wil laten zien dat je jezelf mag zijn!
  • Toetjes, ik ben een enorme zoetekauw en je kunt me altijd wakker maken voor crème brûlée of cheesecake.

Wil jij ook ondernemen vanuit fun?

Dat is zeker mogelijk en ik help je daar graag mee.