Nieuwe Podcast: Reizende Strijdster

21 mei 2022 | Reizende Strijdster

Reizende strijdster podcast

Het was tijd om met een nieuwe podcast te starten, namelijk de Reizende Strijdster Podcast. Dit is de podcast waarin ik, Veerle, je meeneem in de reis die ik doormaak op energiek en spiritueel niveau. Soms deel ik letterlijk over de reizen die ik maak, soms de groei die ik doormaak als ondernemer, maar vooral de persoonlijke ontwikkeling die ik doormaak in mijn zoektocht naar meer verdieping.

Maar waarom een nieuwe podcast?

Sinds de zomer van 2020 had ik de Fearless Adventure podcast. In het voorjaar van 2021 besloot ik om met deze podcast verder te gaan in het engels. Ondertussen merkte ik dat ik eigenlijk liever in het Nederlands podcasts maak. Vaak had ik onderwerpen waar ik over wil praten, maar dat ik dat liever in het Nederlands deed.

Toen ik met het Fiercely in Alignment programma bezig was, merkte ik dat ik het fijn vond werken om dingen in het Nederlands voor de bereiden en daarna in het Engels te doen. Hier werd het idee geboren om alles meertalig te blijven doen.

Toch vond ik het zonde dat ik alles in het Nederlands deed, maar het niet écht gebruikte. Daarom besloot ik om weer een nieuwe podcast te starten en dit keer ook met een Nederlandse titel.

Waarom Reizende Strijdster?

Omdat het de betekenis van mijn naam is. Veerle betekent reizende strijdster. Daarnaast vat het precies samen wie ik ben en wat ik doe.

Hoevaak ga je uploaden?

Dat durf ik niet helemaal te zeggen. De eerste 5 afleveringen staan nu klaar in je favoriete podcast app. Zoek even op ‘Reizende Strijdster’ en je vindt de podcast. Kan je hem niet vinden? Dan kan je de afleveringen altijd hier op de website luisteren en anders kan je me altijd een berichtje sturen!