Geld verdienen met Pinnen

Vrijheid in inkomsten 

Mijn nomade bestaan heeft er mede voor gezorgd dat ik creatief ben in het genereren van mijn inkomsten. De vrijheid die ik wil voelen in mijn hele bestaan kan alleen maar bestaan wanneer de vrijheid in mijn ondernemerschap ook in balans is 

Doordat ik begin 2018 een periode geen fysiek werk uit kon voeren, is mijn plan om een passief inkomen te genereren met Pinterest ontstaan. Inmiddels heb ik hier een fijn doorlopend inkomen van, waardoor ik nog meer leuke ideeën op kan pakken dan dat ik voor mogelijk had gehouden! 

En dat wil ik jou ook leren.  

© Angelica Vis
© Angelica Vis

Stabiel inkomen en veel plezier ernaast

Binnen 3 maanden nadat ik mijn Pinterest activiteiten had ingezet had ik al €100,- verdiend. Nu haal ik er een stabiele inkomstenstroom van enkele honderden euro’s per maand uit.

Door dit inkomen op de achtergrond durf ik veel meer te ondernemen dan dat ik ooit heb gedaan. En ik spat bijna uit elkaar van enthousiasme om jou dit ook te leren!

Het is mijn missie om alle vrouwelijke ondernemers in Nederland de vrijheid in ondernemen, in geld en in dromen te laten ervaren.

Verlang jij ook naar meer leuke kanten van ondernemen? Meer leuke dingen in je leven? Ga met mij het gesprek aan zodat ik je laat zien waar jouw kansen liggen.

Coaching op maat

Jarenlang ging mijn bedrijf specifiek in op het helpen groeien van Pinterest accounts. Ondertussen bereik ik veel meer dan enkel dat. Pinterest is een middel om jouw business te groeien en een passief inkomen op te bouwen. 

Het is heel belangrijk om de zaken in de juiste volgorde aan te pakken. Ben je nog helemaal nieuw op het gebied van Pinterest?  Start dan vandaag nog met mijn gratis email cursus ‘Begin met Pinterest’ en leer de eerste basis.  

Ben je al verder, maar heb je nog geen idee hoe jij Pinterest naast jouw onderneming voor je kunt laten werken? Dan ga ik graag het gesprek met je aan. Ik coach jou door dit traject om te zorgen dat jij de vrijheid gaat ervaren die jij wilt. Een passief inkomen is ook voor jou weggelegd! 

Business Coach

Wil jij je bedrijf laten groeien, maar weet jij nog niet hoe? In deze coachingsessies gaan we kijken naar hoe jij je funnel kunt opbouwen en hoe jij meerdere verdienmodellen kunt gebruiken om jouw bedrijf te laten transformeren!

PINTEREST COACH

Wil jij je bedrijf laten groeien met Pinterest, maar weet je niet waar te beginnen? Dan kunnen we daar samen naar kijken! In een uur coaching analyseren we jouw Pinterest profiel en bedenken we een plan hoe je er meer uit kunt halen

Maandelijks Pinterest
vragenuurtje

Pinterest vragenuurtje

Masterclass
Geld verdienen met Pinterest

Masterclass Geld verdienen met Pinterest
Begin met Pinterest gratis cursus