Hi, ik ben Veerle en ik ben nomade!

Sinds 2019 leef ik als nomade in Nederland. Ik heb mijn huis opgezegd en heb geen vaste plek meer. Natuurlijk heb ik voor nu een basiskamp bij mijn ouders opgeslagen en heb ik verschillende plekken waar ik altijd terecht kan.

Het is een bewuste keuze geweest om zonder huis door het leven te gaan. Afgelopen jaren merkte ik dat ik toch nauwelijks thuis was en het daardoor zonde was om een hoge huur in Utrecht te betalen, wanneer ik de helft van het jaar toch elders verblijf.

Het is hartverwarmend om te merken hoeveel mensen in mijn omgeving me een plek aanbieden om te komen logeren.

 

Contintenten

Landen

Huizen

Huisdieren

Dagen als nomade

Zoek je een huisoppas?

  • Heb je huisdieren en ben je op zoek naar iemand die liefdevol voor je huisdier(en) en planten zorgt?
  • Wil je je huis bewoond achterlaten wanneer je met vakantie gaat? Ik verzorg je kamerplanten, post, vuilnis, noem maar op.
  • Zoek je een betrouwbaar iemand wie niet rookt of mensen ontvangt? 
  • Minimale periode van 2 weken, bij voorkeur langer. Korter is mogelijk, maar dan zijn er wel kosten aan verbonden.
  • Ik heb een voorkeur voor plaatsen die goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer.

Ga jij binnenkort op vakantie en zoek je iemand om op jouw huis te passen? Bekijk hieronder of jouw vakantie mogelijk is met mijn planning en stuur me een berichtje.

 

 

Wat is je planning als Nomade?

Mijn planning is vaak vrij veranderlijk.  Mocht je op zoek zijn naar een oppas voor je huisdieren, laat het me vooral weten. Wie weet dat er iets aan te passen is in mijn planning. Hier rechts zie je wat de intentie is voor het komende half jaar.

Laatste update: 22 augustus 2020

September 2020

De maand september is ondertussen ook vol geboekt.

Oktober 2020

Deze periode ben ik nog geen plannen of wensen. Mocht je op zoek zijn naar een oppas, neem dan contact met me op via het formulier hieronder,

November 2020

Deze periode ben ik nog geen plannen of wensen. Mocht je op zoek zijn naar een oppas, neem dan contact met me op via het formulier hieronder,

December 2020

Deze periode ben ik nog geen plannen of wensen. Mocht je op zoek zijn naar een oppas, neem dan contact met me op via het formulier hieronder,

Op mijn wishlist staat nog om een keer op te passen vlakbij het strand of langs het water. Een woonboot of een boshuisje lijken me fantastisch om een keer op te passen.

Kan je op mijn huis komen passen?

Ik krijg vaak berichtjes van mensen met de vraag of ik op hun huis wil passen. Vaak is het kort van te voren en ben ik dan al bezet. Het is dan ook slim om ruim van te voren contact met me op te nemen. Op deze pagina kan je zien wat mijn planning is en welke periode ik al een oppasplek heb.

 

Controleer dus hieronder mijn agenda en neem dan via het systeem contact met me op. Ik stuur je dan binnen een week een mailtje terug om je te laten weten of je aanvraag bij mijn plan past.

Let wel op, ik neem geen oppasklussen aan korter dan twee weken. Geef me zoveel mogelijk informatie van je huis, locatie, budget en huisdieren, zodat ik een goede afweging kan maken.

Veerle heeft al een paar keer bij ons opgepast en elke keer is het een zeer goede ervaring. Ze is communicatief, zelfstandig, geeft het perfecte aantal kattenknuffels per dag, stuurt af en toe een update en zorgt dat alles tip top en schoon wordt achtergelaten. Heel fijn is ook dat ze meedenkt met dingen als het afvalophaal-schema en een rustige huisbewoner is. En natuurlijk het belangrijkste: Pixel ziet er als we thuis komen iedere keer gezond, blij en verzorgd uit.

Pixel van B. & D.

Hilversum, maart, augustus, september 2020

Podcasts over mijn nomade bestaan

12. Een leven vol vrijheid zelfs tijdens corona

12. Een leven vol vrijheid zelfs tijdens corona

        In de afgelopen maanden heb ik vaak de vraag gekregen of ik me niet opgesloten voelde zo tijdens de pandemie. Mijn antwoord verbaasd altijd iedereen. Ik heb niet het idee dat ik beperkt ben in de afgelopen maanden. Ook tijdens de corona...

09. Hoe vind je een geschikte huisoppas?

09. Hoe vind je een geschikte huisoppas?

In deze aflevering vertel ik je mijn eerste ervaringen als huisoppas. Ook help ik je om zelf een huisoppas te vinden. Welke bemiddelingswebsites kan je gebruiken, hoe maak je een oproepje voor social media en hoe interview je een mogelijke huisoppas? Welkom bij weer...

02. Hoe ben ik locatieonafhankelijk gaan werken

02. Hoe ben ik locatieonafhankelijk gaan werken

In deze podcast vertel ik je over hoe mijn reislustige leven is ontstaan. Hoe ben ik van iemand die niet van reizen hield, gegaan naar een reizende nomade? Daarnaast vertel ik over mijn werkklussen in het buitenland en hoe je een goede werkroutine op reis kan...

Leven als Nomade cursus

In deze Leven als Nomade cursus leer je hoe je meer vrijheid in je leven kan ervaren en meer geluk kan vinden in het dagelijkse leven. Dit kan door meer te reizen, maar kan ook gewoon op eigen bodem.

N

Ben jij het zat om van 9 tot 5 te werken?

N

Wil jij meer vrijheid in jouw leven?

N

Wil jij meer doen van wat je écht leuk vind?

N

Heb jij het idee dat je gevangen zit in de dagelijkse sleur?

Tot 17 september te koop met de early bird korting. Je betaald nu slechts €99,-

De cursus begint op 1 oktober.