Wil jij meer vrijheid in je leven?

Neem de leiding en ontdek hoe je jouw droomleven kan vormgeven en een gelukkiger leven vol vrijheid gaat leiden.

Voel jij je gevangen in je eigen leven?

Wil jij iets veranderen, maar weet je niet zo goed hoe?

  • Ben jij het zat om van 9 tot 5 te werken?
  • Wil jij meer vrijheid in jouw dagen, weken, maanden?
  • Heb jij het gevoel niet de baas te zijn over je eigen agenda?
  • Ben jij er klaar mee dat een baas beslist of jij met vakantie kan?
  • Wil jij meer doen van wat je écht leuk vind?
  • Heb jij het idee dat je gevangen zit in de dagelijkse sleur?
Alleen wanneer je openstaat voor verandering, krijg jij meer vrijheid in je leven.
Omarm de verandering en sta niet meer stil..

Herken je dat: wakker worden met lood in je schoenen? 

Elke dag voelt hetzelfde. Je staat op, je gaat naar je werk, je kijkt tv en gaat weer slapen. Je lijkt wel een robot die elke dag dezelfde routine uitvoert. Je hebt last van een sleur en hebt het idee hier niet zomaar uit te komen. Want ja, je moet toch werken?

Voelt dit als jouw dag? Doe er dan nu iets aan!

© Josipa Uzelac
© Josipa Uzelac

Je hebt de energie niet meer om te werken, maar er moet toch geld binnen komen. Je moet tenslotte toch de huur of hypotheek betalen en er moet wel elke dag brood op de plank komen. Om jezelf te belonen wil je ook af en toe wat leuks kunnen doen. Elke maand heb je steeds meer geld nodig, terwijl je het liefste steeds minder wilt gaan werken.

Heb jij het gevoel dat je leeft om te werken, in plaats van werkt om te leven?

 

Ik weet goed hoe vervelend het is om het gevoel te hebben dat je vast zit in je werk .

Door mijn freelance werk in de festival wereld, zat ik regelmatig gevangen in de agenda van een ander. Alle planningen moesten gevolgd worden en alles moest op tijd af. Dit wilde ik niet, ik wilde zelf bepalen hoe mijn dagen eruitzagen.

Mijn plan om te stoppen met het festivalwerk en te gaan reizen was al tot in de puntjes in mijn hoofd uitgedacht. Er ontbrak alleen 1 ding: geld. En wanneer ik mijn festivalwerk op zou zeggen, had ik geen inkomen meer. Ik zat duidelijk gevangen in een vicieuze cirkel.

En toen heb ik rigoureuze keuzes gemaakt. Ik heb mijn huis opgezegd zodat mijn vaste lasten in een klap verdwenen waren en ben als nomade gaan leven.

© Josipa Uzelac
Uiteraard vraag ik niet van jou om direct je baan en je huis op te zeggen,

…alleen zijn er wel aspecten van mijn leven, die jouw leven meer vrijheid kunnen geven.

En DAT wil ik JOU leren!.

Elke dag voelt voor mij als vakantie

Al vanaf jongs af aan wist ik dat een 9 tot 5 baan niets voor mij was. Ik heb er nooit van gehouden als iemand anders bepaalt wat ik moet doen of hoe ik iets moet doen. Door als freelancer aan de slag te gaan, dacht ik dat ik veel meer controle had. Toch voelde dat totaal niet zo.

Ik wist dat als ik zo door bleef gaan, ik mijzelf in een burn-out aan het werken was. Er moest iets veranderen. Ik WILDE iets veranderen.

Langzaamaan was ik de mogelijkheden aan het verkennen om steeds meer op reis te gaan. Ik kreeg werk aangeboden in Slovenië en ik greep die kans om meer locatie onafhankelijk te gaan werken.

Mijn huis heb ik opgezegd en de tijd die ik in Nederland ben, leef ik als huis- en dierenoppas. Een jaar lang heb ik mijn festivalwerk nog gedaan, terwijl ik als nomade de tijd nam om mijn online business op te bouwen.

Nu leef ik al twee jaar als nomade en ben ik business coach. Ik wéét hoe je meer vrijheid in je leven kan krijgen en ik help jou graag om die stap te zetten. Met mijn online cursus ‘leven als nomade’ zetten we jouw elementen van vrijheid op een rij.

In deze online cursus vind je

en méér!

Wanneer jij niet aan de slag gaat,
blijf je

  • …vastzitten in je 9 tot 5 baan
  • …niet genoeg verdienen om jouw droomleven te gaan leiden
  • …ongelukkig met je huidige situatie
  • …ontevreden in alles wat je doet

Dit is wat jij gaat leren!

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving
waar je het volgende vindt.

Je weet wat je wilt

In de eerste module stellen we vast waar jij gelukkig van wordt en wat jij wilt bereiken in je leven. Je ontdekt weer wat jou gelukkig maakt en gaat deze momenten zelf in jouw leven creëren. Je weet wat je wilt bereiken en zet hier stappen in.

Je werkt om te leven

Je ontdekt wat je financiële behoefte écht is. Je wordt je bewust van wat je nodig hebt om jouw ideale leven te leiden en gaat daarvoor werken. Je werkt geen uren meer omdat het moet, maar jij kiest ervoor om te werken om jouw ideale leven te bekostigen.

Controle over jouw agenda

Jouw agenda wordt JOUW agenda. Geen afspraken meer die anderen voor je maken. Je leert controle nemen over jouw agenda, uren vrij te nemen, minder te werken. Net waar jouw behoefte ligt.

Stappenplan

Je gaat een duidelijk stappenplan maken zodat je precies weet waar je naartoe werkt. Door de concrete stappen uit te schrijven, ga jij jouw droomleven leiden.

Je hebt een helder doel voor ogen

Doordat je in deze cursus jouw doel nastreeft, worden al je acties logischer. Je gaat alleen nog maar dingen doen die in jouw plan passen.

Meer vrijheid

Als geld en de mening van anderen geen rol zouden spelen, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Dat is waar we naar toe gaan werken! Stap voor stap naar meer vrijheid én jouw droomleven.

Wanneer je niks doet, zal jij nooit jouw droomleven gaan leven.

Door nu te investeren in deze cursus,

is jouw droomleven dichterbij dan ooit!

 

 

Ik ben er om je te helpen deze stap te zetten

 

daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in…

Leven als nomade cursus

Je krijgt toegang tot

Online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je al het lesmateriaal bij elkaar op 1 plaats. Dit bestaat uit tekst, video, audio en werkboeken. Dit is ook de plek waar je de bonussen kunt downloaden. Zo heb jij alles snel bij de hand, waar je ook bent.

Freedom Community

Bij de online leeromgeving hoort ook nog een Instagram community. Hier krijg je de laatste updates, inspiratie door verhalen van anderen en allerlei extra tips. Ik kies bewust voor een community op Instagram, zodat jij in je dagelijkse leven wordt herinnerd aan de keuze om jouw droomleven te leiden.

Bibliotheek & Resources

Er zijn veel tools die je leven makkelijker maken. In de online leeromgeving is er een aparte omgeving waar al deze resources verzameld zijn. Ook is er een bibliotheek waar je leestips voor boeken over verschillende onderwerpen kunt vinden.

In deze cursus ga jij jouw eigen droomleven vormgeven.

Je leert een plan te maken om met kleine stapjes naar jouw droomleven te komen.

Je krijgt meer vrijheid in jouw leven.

 

Wanneer jij je nu inschrijft, krijg je

meteen

toegang tot de online leeromgeving en de communicty.

 

Ja, ik ben er klaar voor!

© Josipa Uzelac
“Dankzij Veerle ben ik elke dag bezig met meer vrijheid in mijn leven creëren. ”
– Sanne

249.00 (excl. BTW)

249.00 (excl. BTW)

Inhoud Programma

Module 1: Je droomleven

In de eerste module gaan we in op hoe jouw droomleven er uitziet. Ook brengen we je huidige leven in kaart. Door hiermee aan de slag te gaan, wordt direct zichtbaar welke aspecten je kunt veranderen.

Na het voltooien van de eerste module ligt er een basisplan met kleine stappen om richting jouw droomleven te gaan.

Module 2: Work your magic

De tweede module bevat verschillende opdrachten om te bepalen wat je wilt gaan doen en waarom je dit wilt gaan doen. Er zijn verschillende opdrachten om je passie, drijfveren en motivatie te vinden.

Deze module geeft veel helderheid in hoe jij in elkaar zit, waarom je de dingen doet die je doet en wat je daadwerkelijk wilt in het leven.

Module 3: Tijd reizen

Deze cursus is ontstaan met als uitgangspunt mer vrijheid te krijgen, dit kan zowel binnen een reizend bestaan als in je planning. In deze module leer je hoe je productiever en effectiever kan werken én hoe je dat op reis kan toepassen. Ook behandelen we de verschillende vormen van reizen die er zijn en ontdek jij welke vorm van reizen bij jou past.

Module 4: Money, money, money

Geld is een belangrijk aspect in ons leven. In deze module nemen we jouw money mindset onder de loep: hoeveel geld heb je nodig en hoe haal jij het meeste uit jouw geld .

Module 5: Actie!

Tijdens de vier voorgaande modules heb je een hoop geleerd en in deze module ga je dat omzetten tot een concreet plan. Je weet nu wat jij nodig hebt om in actie te komen! Jouw droomleven ligt aan je voeten.

249.00 (excl. BTW)

249.00 (excl. BTW)

“Ik heb zoveel meer rust sinds ik met Veerle werk.
Ik weet waar ik energie van krijg en waar ik meer van wil doen.” ​
– Chantal
Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

De cursus start wanneer jij je aanmeldt! Je krijgt dan toegang tot de eerste twee modules. Daarna komt er elke week een nieuwe module online. Hier heb ik bewust voor gekozen, zodat je écht de tijd hebt om de opdrachten te maken.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je houdt een jaar lang toegang tot de cursus. Hierdoor kan je de cursus later nog een keer doorlopen. Dit is aan te raden omdat je je plan op een gegeven moment zal willen bijstellen.

Om je verder te kunnen helpen, houd je dus een jaar lang toegang tot de cursus.

 

Tot wanneer kan ik mijzelf inschrijven?

Je kunt je altijd inschrijven voor de cursus. Het voordeel van je inschrijven tijdens een lanceerweek is dat er dan ook livesessies ingepland worden. Hierdoor wordt je vaker herinnert aan de cursus.

Kan ik ook later starten met de cursus?

Ja, dat is mogelijk. Je houdt een jaar toegang. Als jij vandaag de cursus koopt, maar hem pas over 2 maanden wilt doen, dan kan dat dus. Zorg wel dat je tijd in je agenda reserveert om echt te beginnen.

 

Wanneer zijn de Q&A sessies?

De live sessies zullen op een dinsdag en donderdagavond plaatsvinden. De specifieke tijden vind je in de online leeromgeving. Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kan je de opname later in de online leeromgeving terugkijken.

Ik heb geen Instagram, kan ik dan toch meedoen?

Jazeker, de community is alleen maar een extra toevoeging. Je zal niks missen van de cursus als je geen instagram hebt. Ik zou je wel willen aanraden om desnoods een account te maken alleen voor deze cursus, want het contact met andere cursisten is echt een meerwaarde voor de cursus.

Hoe plannen we de coachingssessies in van het
V.I.P. traject?

Je krijgt meteen na het aanschaffen van het V.I.P. pakket een mail met een link naar mijn agenda. Daar kan je de afspraken inplannen. We zullen elkaar dan spreken via Whereby, die link ontvang je wanneer je de afspraak maakt.

Wanneer zijn de coachingsgesprekken van het
V.I.P. Traject?

De coachingsgesprekken zullen op dinsdag, woensdag of donderdag plaatsvinden. Mocht dit voor jou niet uit komen, dan vinden we vast wel een ander geschikt moment. De gesprekken moeten wel nog in 2020 plaatsvinden.

Wat is een Accountability buddy?

Bij het V.I.P. traject krijg je een Accountability buddy. Dit betekend dat ik je koppel aan één van de andere V.I.P. deelnemers. Jullie kunnen dan eens per week of twee weken digitaal samenkomen en je voortgang bespreken. Je krijgt van mij een format zodat je goed weet hoe deze gesprekken vorm te geven.

249.00 (excl. BTW)

249.00 (excl. BTW)