Begin jouw leven vol vrijheid

Wil jij ook meer vrijheid in je leven ervaren?

Ontdek hoe je jouw droomleven kan vormgeven en een gelukkiger leven vol vrijheid te leiden.

Heb jij het gevoel dat je gevangen zit in jouw eigen leven?

Wil jij ook iets veranderen in jouw leven, maar weet je niet zo goed hoe?

  • Ben jij het zat om van 9 tot 5 te werken?
  • Wil jij meer vrijheid in jouw leven?
  • Heb jij het gevoel niet de baas te zijn over je eigen agenda?
  • Ben jij er klaar mee dat een baas beslist of jij met vakantie kan?
  • Wil jij meer doen van wat je écht leuk vind?
  • Heb jij het idee dat je gevangen zit in de dagelijkse sleur?

Om meer vrijheid te krijgen in jouw leven, moet je openstaan voor verandering.
Zonder deze verandering zal je alleen maar stil blijven staan..

Herken je dat, wakker worden met lood in je schoenen? 

Elke dag voelt hetzelfde. Je staat op, je gaat naar je werk, je kijkt tv en gaat weer slapen. Niets is zo moedeloos als gevangen zitten in de dagelijkse sleur van een 9 tot 5 baan.

Als jij je zo voelt, is het nu tijd om daar iets aan te doen.

© Josipa Uzelac
© Josipa Uzelac

Je hebt eigenlijk de energie niet meer om te werken, maar er moet toch inkomen binnen komen. Je moet tenslotte toch de huur of hypotheek betalen en er moet wel elke dag brood op de plank komen. Om jezelf te belonen wil je ook af en toe wat leuks kunnen doen. Elke maand heb je eigenlijk steeds meer geld nodig, terwijl je steeds minder wilt gaan werken.

Heb jij het gevoel dat je leeft om te werken, in plaats van werkt om te leven?

 

Ik weet goed hoe vervelend het is om het gevoel te hebben dat je vast zit in je werk . Ondanks dat ik nooit een 9 tot 5 baan heb gehad, heb ik dit gevoel wel gehad met mijn freelance werk in de festivalwereld.

Ik wist al langere tijd dat ik meer wilde gaan reizen, maar ik moest bepaalde periodes van het jaar in Nederland zijn, om op kantoor te kunnen werken bij mijn freelance klussen. Dat was niet waarom ik freelancer was geworden, ik wilde juist vrijheid.

Het plan was om te stoppen met het festivalwerk om zo meer te kunnen reizen. Daar had ik natuurlijk weer meer geld voor nodig maar ik had geen tijd om hieraan te besteden omdat het festivalseizoen al zo ontzettend vol zat. Ik had echt het gevoel dat ik gevangen zat in mijn eigen werk.

© Josipa Uzelac

Ik ervaar nu vrijheid in alles wat ik doe…

…dat heb ik gekregen door als nomade te gaan leven

En ik kan jou helpen om ook die vrijheid in jouw leven te krijgen

Elke dag voelt voor mij als vakantie

Al vanaf jongs af aan wist ik dat een 9 tot 5 baan niets voor mij was. Ik heb er nooit van gehouden als iemand anders bepaald wat ik moet doen of hoe ik iets moet doen. Door als freelancer aan de slag te gaan, dacht ik dat ik veel meer controle had. Toch voelde dat totaal niet zo.

Ik wist dat als ik zo door bleef gaan, ik mijzelf in een burn-out aan het werken was. Er moest echt iets veranderen.

Langzaamaan was ik de mogelijkheden aan het verkennen om steeds meer op reis te gaan. Ik kreeg werk aangeboden in Slovenië en ik greep die kans om meer remote te gaan werken.

Ik zei mijn huis op en de tijd die ik in Nederland was, leefde ik als huis- en dierenoppas. Een jaar lang heb ik mijn festivalwerk nog gedaan, terwijl ik als nomade de tijd nam om mijn online business op te bouwen.

 

Ondertussen leef ik al twee jaar als nomade en ben ik business coach. Ik wéét hoe je meer vrijheid in je leven kan krijgen en ik help jou graag om die stap te zetten.

In deze online cursus vind je

en méér!

Wanneer jij niet aan de slag gaat,
zal je

  • …vast blijven zitten in je 9 tot 5 baan
  • …niet genoeg verdienen om jouw droomleven te gaan leiden
  • …ongelukkig blijven met je huidige situatie
  • …ontevredenheid ervaren in alles wat je doet

Dit is wat jij gaat leren!

Vanaf 1 oktober krijg jij toegang tot de online leeromgeving
waarin dit behandeld wordt.

Je weet wat je wilt

Je ontdekt weer wat jou gelukkig maakt en gaat meer van dat soort momenten in jouw leven creëren. Je weet wat je wilt bereiken en gaat daarmee aan de slag. In de eerste module gaan we vaststellen waar jij gelukkig van wordt en wat jij wilt bereiken in je leven

Je werkt om te leven

Je gaat kijken naar wat je financieel écht nodig hebt. Je wordt je bewust van wat je nodig hebt om jouw ideale leven te leiden en gaat daarvoor werken. Je gaat geen uren werken omdat het moet, maar jij kiest ervoor om te werken om jouw leven te bekostigen.

Controle over jouw agenda

Staat jouw agenda altijd helemaal vol met afspraken die anderen maken? In deze cursus gaan we het erover hebben wat jij kunt doen om zelf de controle te krijgen over jouw agenda. Wil jij af en toe ook een dag vrij kunnen nemen? Minder uren werken? Het kan!

Stappenplan

Je gaat een duidelijk stappenplan maken zodat je precies weet waar je naartoe werkt. Door de concrete stappen uit te schrijven, ga jij jouw droomleven leiden.

Je hebt een helder doel voor ogen

Doordat je in deze cursus een helder doel voor ogen krijgt, zullen al je acties logischer zijn. Je gaat alleen nog maar dingen doen die in jouw plan passen.

Meer vrijheid

Als geld en de mening van anderen geen rol zouden spelen, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Dat is waar we naar toe gaan werken! Stap voor stap naar meer vrijheid én jouw droomleven.

Wanneer je niks doet, zal jij nooit jouw droomleven gaan leven.

Door nu te investeren in deze cursus, is jouw droomleven dichterbij dan ooit!

 

 

Ik ben er om je te helpen deze stap te zetten

 

daarom heb ik besloten om mijn kennis te bundelen in…

Leven als nomade cursus

Je krijgt op 1 oktober toegang tot

Online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je al het lesmateriaal bij elkaar op 1 plek. Dit bestaat uit tekst, video, audio en werkboeken. Dit is ook de plek waar je de bonussen kunt downloaden. Zo heb jij alles snel bij de hand, waar je ook bent.

Freedom Community

Bij de online leeromgeving hoort ook nog een Instagram community. Hier krijg je de laatste updates, inspiratie door verhalen van anderen en allerlei extra tips. Ik kies bewust voor een community op Instagram, zodat jij in je dagelijkse leven wordt herinnerd aan de keuze om jouw droomleven te leiden.

Bibliotheek & Resources

 Er zijn een hele hoop tools die je leven makkelijker maken. In de online leeromgeving is er een aparte omgeving waar al deze resources verzameld zijn. Ook is er een bibliotheek waar je leestips voor boeken over verschillende onderwerpen kunt vinden. 

In deze cursus ga jij jouw eigen droomleven vormgeven.

Je leert een plan te maken om met kleine stapjes naar jouw droomleven te komen.

Je krijgt meer vrijheid in jouw leven.

 

Wanneer jij je nu inschrijft, krijg je

op 1 oktober

toegang tot de online leeromgeving en de communicty.

 

Ja, ik ben er klaar voor!

© Josipa Uzelac
“Dankzij Veerle ben ik elke dag bezig met meer vrijheid in mijn leven creëren. ”
– Sanne

179.00 (excl. BTW)

379.00 (excl. BTW)

Inhoud Programma

Module 1: Je droomleven

In de eerste module gaan we in op hoe jouw droomleven eruit ziet. Ook gaan we je huidige leven in kaart brengen. Door hier mee aan de slag te gaan, wordt meteen zichtbaar welke aspecten je zou kunnen veranderen.

Na het voltooien van de eerste module heb je een basisplan met kleine stappen om richting jouw droomleven te gaan.

Module 2: Work your magic

De tweede module bevat verschillende opdrachten om te gaan kijken naar wat je wilt gaan doen en waarom je dit wilt gaan doen. Er zijn verschillende opdrachten om je passie, drijfveren en motivatie te vinden.

Deze module zal veel helderheid verschaffen in hoe jij in elkaar zit, waarom je de dingen doet die je doet en wat je daadwerkelijk wilt in het leven. Dit zal effect hebben op je werkende leven.

Module 3: Tijd reizen

Deze cursus is ontstaan met als uitgangspunt mer vrijgeud te krijgen in een reizendbestaan. Dit hoeft niet locatieonafhankelijk te zijn, er zijn verschillende manieren hoe je met vrijheid kan leven. In deze module gaan we kijken naar welke vorm van reizen het beste bij je past.

Module 4: Money, money, money

Geld is toch altijd een belangrijk aspect in ons leven. In deze module gaan we kijken naar jouw money mindset, hoeveel geld je nodig hebt en hoe jij het meeste uit jouw geld kunt halen.

Module 5: Actie!

Tijdens de vier voorgaande modules heb je een hoop geleerd en in deze module ga je datomzetten tot een concreet plan. Je weet nu wat jij nodig hebt om in actie te komen! Jouw droomleven ligt aan je voeten.

179.00 (excl. BTW)

379.00 (excl. BTW)

“Ik heb zoveel meer rust sinds ik met Veerle werk.
Ik weet waar ik energie van krijg en waar ik meer van wil doen.” ​
– Chantal
Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

De cursus begint op 1 oktober! Je krijgt dan toegang tot de eerste twee modules. Daarna komt er elke week een nieuwe module online. Hier heb ik bewust voor gekozen, zodat je écht de tijd hebt om de opdrachten te maken.

Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

Je houdt een jaar lang toegang tot de cursus. Hierdoor kan je de cursus later nog een keer doorlopen. Dit is aan te raden omdat je je plan op een gegeven moment zal willen bijstellen.

Om je verder te kunnen helpen, houd je dus een jaar lang toegang tot de cursus.

 

Tot wanneer kan ik mijzelf inschrijven?

De cursus is tot en met 10 oktober 23:59 te koop. Daarna zal de cursus pas weer in 2021 te koop zijn.

Kan ik ook later starten met de cursus?

Wanneer je de cursus nu koopt, hou je tot oktober 2021 toegang. Je kan de cursus dus volledig op jouw eigen tempo doorlopen.

 

Wanneer zijn de Q&A sessies?

De live sessies zullen op donderdag 8 oktober om 20:00 en dinsdag 27 oktober 20:00 zijn. Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kan je de opname later in de online leeromgeving terugkijken.

Ik heb geen Instagram, kan ik dan toch meedoen?

Jazeker, de community is alleen maar een extra toevoeging. Je zal niks missen van de cursus als je geen instagram hebt. Ik zou je wel willen aanraden om desnoods een account te maken alleen voor deze cursus, want het contact met andere cursisten is echt een meerwaarde voor de cursus.

Hoe plannen we de coachingssessies in van het
V.I.P. traject?

Je krijgt meteen na het aanschaffen van het V.I.P. pakket een mail met een link naar mijn agenda. Daar kan je de afspraken inplannen. We zullen elkaar dan spreken via Whereby, die link ontvang je wanneer je de afspraak maakt.

Wanneer zijn de coachingsgesprekken van het
V.I.P. Traject?

De coachingsgesprekken zullen op dinsdag, woensdag of donderdag plaatsvinden. Mocht dit voor jou niet uit komen, dan vinden we vast wel een ander geschikt moment. De gesprekken moeten wel nog in 2020 plaatsvinden.

Wat is een Accountability buddy?

Bij het V.I.P. traject krijg je een Accountability buddy. Dit betekend dat ik je koppel aan één van de andere V.I.P. deelnemers. Jullie kunnen dan eens per week of twee weken digitaal samenkomen en je voortgang bespreken. Je krijgt van mij een format zodat je goed weet hoe deze gesprekken vorm te geven.

Laatste kans! 

179.00 (excl. BTW)

379.00 (excl. BTW)