© Jumbo door Marcel van Driel

Hi, ik ben Veerle en ik ben huisoppas!

Sinds 2019 leef ik als nomade door heel Europa. Ik heb mijn huis opgezegd en heb geen vaste plek meer. Sindsdien werk ik als huisoppas wanneer ik in Nederland ben.

Ondertussen heb ik al 6 jaar ervaring met oppassen bij vrienden en familie. Sinds 2019 kwam daar ook het oppassen bij onbekenden bij.

Wil jij iemand in jouw huis hebben zitten om het er bewoond uit te laten zien? Als online ondernemer werk ik altijd vanuit huis. Ideaal dus om inbrekers te weren.

In de afgelopen jaren heb ik voor veel verschillende dieren gepast. Naast honden, katten, konijnen en kippen, heb ik ook op schildpadden en gerbils gepast. Niets is mij te gek.

Ga je binnenkort op vakantie? Neem dan gauw contact met me op.

 

Jaar ervaring

Huizen

Huisdieren

Dagen als nomade

Zoek je een huisoppas?

  • Heb je huisdieren en ben je op zoek naar iemand die liefdevol voor je huisdier(en) en planten zorgt?
  • Wil je je huis bewoond achterlaten wanneer je met vakantie gaat? Ik verzorg je kamerplanten, post, vuilnis, noem maar op.
  • Zoek je een betrouwbaar iemand wie niet rookt of mensen ontvangt? Iemand die ‘thuis’ werkt?
  • Voorkeur voor langere periodes. Hoe korter de periode, hoe hoger de onkostenvergoeding zal zijn die ik vraag.
  • Ik heb een voorkeur voor plaatsen die goed bereikbaar zijn met openbaar vervoer.

Ga jij binnenkort op vakantie en zoek je iemand om op jouw huis te passen? Bekijk hieronder of jouw vakantie mogelijk is met mijn planning en stuur me een berichtje.

 

 

Wat is je planning als huisoppas?

Op dit moment ben ik van plan om het najaar van 2021 en de eerste maanden van 2022 in het buitenland te spenderen. Je kunt me altijd een berichtje sturen om te kijken of jouw plannen in mijn agenda passen.

Laatste update: 3 augustus 2022

Augustus / September 2022

Deze periode ben ik in het buitenland en heb ik al oppasklussen. Voor deze periode hoef je niet te benaderen.

Winter 2022

Vanaf begin Oktober ben ik weer in het land en heb ik nog geen oppasklussen staan.

Mocht je plannen hebben voor een aantal weken, neem dan vooral contact met me op. Ik ben van plan om die periode in Nederland te zijn.

Op mijn wishlist staat nog om een keer op te passen vlakbij het strand of langs het water. Een woonboot of een boshuisje lijken me fantastisch om een keer op te passen.

Kan je op mijn huis komen passen?

Ik krijg vaak berichtjes van mensen met de vraag of ik op hun huis wil passen. Vaak is het kort van te voren en ben ik dan al bezet. Het is dan ook slim om ruim van tevoren contact met me op te nemen.

Geef me zoveel mogelijk informatie van je huis, locatie, budget en huisdieren, zodat ik een goede afweging kan maken.

Veerle heeft al een paar keer bij ons opgepast en elke keer is het een zeer goede ervaring. Ze is communicatief, zelfstandig, geeft het perfecte aantal kattenknuffels per dag, stuurt af en toe een update en zorgt dat alles tip top en schoon wordt achtergelaten. Heel fijn is ook dat ze meedenkt met dingen als het afvalophaal-schema en een rustige huisbewoner is. En natuurlijk het belangrijkste: Pixel ziet er als we thuis komen iedere keer gezond, blij en verzorgd uit.

Pixel van B. & D.

Hilversum, maart, augustus, september 2020

Inmiddels heeft Veerle 2 keer op mijn poes Bikkel gepast. 10 dagen in september en 5 dagen in december. En wat bevalt dat goed! Een blije Bikkel bij thuiskomt & mijn huisje keurig achtergelaten. Heerlijk om onbezorgd van huis te kunnen gaan.
Toen Bikkel wat gezondheidsproblemen had heeft Veerle adequaat gereageerd en was er goed overleg, heel fijn!

Wil je met een gerust hart van huis dan ben je bij Veerle aan het juiste adres.

Bikkel van W.

Hollandse Rading, september, december 2020

We loved having Veerle in our house! She is very professional: when we came back from our vacation the house was clean, she left fresh sheets on the bed, garbage was gone etc. As if nobody had lived there at all! She also cared for our cats and was really great with them. I have had zero worries during my vacation. Thanks, Veerle!

Pluto, Mies & 2 gerbils van M&M

Utrecht, september 2019 & juni 2021

Hoe vind je een goede huisoppas?

Hoe vind je een huisoppas?

De checklist om een geschikte huisoppas te vinden

Zoek jij iemand om op jouw huis te passen, maar weet je niet welke vragen te stellen? Wil je weten wat je allemaal moet vertellen als iemand in jouw huis komt zitten? En hoe schrijf je een goed oproepje? Je leest het in deze checklist!

N

De juiste vragen om te kijken of deze oppas bij jou past

N

Alles wat je moet vertellen als iemand in jouw huis gaat wonen

N

Waar vind je een geschikte oppasser?