evenementen

Vrijwilligerscoordinator

 

Evenementen organisatie

Alles van back office, tot showdag heb ik voor mijn rekening genomen. Ik heb voldoende ervaring met het organiseren van grootschalige evenementen of juist kleine bijeenkomsten. Ik heb meegeholpen bij verschillende evenementen van het UMC Utrecht, van een stand op een beurs tot grote congressen.

Ik heb daarbij ervaring met alle verschillende aspecten van het organiseren van een evenement. Van kleine dingen als het regelen van de ruimte, catering of sprekers tot bezoekersstromen begeleiden op het evenementen. Mijn specialiteit zit in het accrediteren op showdag, klantvriendelijkeheid en social media.

 

Vrijwilligerscoordinatie

Als vrijwilligerscoördinator ben je verantwoordelijk voor het werven, inroosteren, informeren, instrueren en aansturen van de vrijwilligers. Om dit in goede banen te leiden moet je flexibel zijn, met veel verschillende mensen kunnen communiceren en overzicht hebben. Ik sta in mijn kracht wanneer ik in het midden van een productie sta. Ik ben een enthousiaste en harde werker wie het liefste altijd overzicht heeft

Ik vind het belangrijk dat er een persoonlijke connectie is, daarom heb ik met elke vrijwilliger contact. Iedereen heeft een ander motief om vrijwilligerswerk te doen. Het is aan mij om te achterhalen wat die behoefte is en om daar zoveel mogelijk aan te kunnen voldoen.

Ervaring

Hoogte80 Festival (2018 – heden)

Voor het tweede jaar op rij ben ik vrijwilligerscoordinator bij het Hoogte80 festival in Arnhem. Kijk voor meer informatie op de website.

Amsterdam Fringe Festival (2017 – heden)

Amsterdam Fringe festival is een theater festival waar we met 100 (internationale) vrijwilligers 11 dagen lang op meer dan 30 locaties in de stad kaarten verkopen en tickets controleren.

Grasnapolsky (2017 – 2019)

De eerste twee edities was ik verantwoordelijk voor +-120 vrijwilligers. De laatste editie was met 155 vrijwilligers en een verhuizing van de festivallocatie.

BuitenLand Openingsweekend (2017) & Feest (2018)

Met ongeveer 25 vrijwilligers hebben we twee jaar een feestje gemaakt op Camping BuitenLand

deBeschaving (2015 – 2017)

Het eerste festival waar ik vrijwilligerscoordinator was. Met ruim 300 vrijwilligers voor één festivaldag.

Praten over Verlies, Utrecht (2014 – 2018)

Ik was vrijwilligerscoordinator van regio Utrecht en hielp bij het ondersteunen van trainingen van nieuwe vrijwilligers.

Amsterdam Fringe Festival 2018

BuitenLand Feest 2018

Festival deBeschaving, 2016