HOE KAN IK JE HELPEN?

Wil je graag aan de slag met jouw emailmarketing, maar weet je niet helemaal op welke manier? Hier kan je lezen wat ik aanbied.

 

Mocht je er dan nog niet uit zijn, dan kan je altijd nog een gratis kennismakingsgesprek bij me inplannen en dan vinden we samen een oplossing.

Verschillende onderwerpen

DNS records aanpassen

Wanneer jij emails verstuurd vanuit een emailmarketing platform dan moet jij dat platform toestemming geven om vanuit jouw domein te versturen. Dat doe je met DKIM en SPF records toevoegen aan de DNS records. 

Dit is allemaal heel technisch, mocht jij hier hulp bij willen en ervoor zorgen dat jouw email minder in de spam terecht komt, dan kan ik je helpen!

Voor € 70,- excl BTW koppel ik jouw emailmarketing platform aan jouw domein!

© Angelica Vis
© Angelica Vis

Email voorkeuren

Het is een verplicht om een one click unsubscribe button onder elke mail te hebben staan.

Hierdoor zullen je uitschrijvingen snel stijgen, dat willen we natuurlijk niet.

Hoe kan je jouw emailmarketing zo instellen dat mensen nog wel klantmails kunnen krijgen? Door de lezer hun email voorkeuren te kunnen instellen.

In Mailblue kan je aan de hand van aangepaste velden, formulieren en een automatisering zorgen dat menssen zich niet meteen van alle emails uitschrijven?

Hoe dat moet? Dat kan je vinden in het Email Voorkeuren Stappenplan DIY.

Segmenteren

Niks is zo vervelend als ontvanger dat je emails krijgt die niet voor jou bedoeld zijn. Met segmenteren zorg je ervoor dat mensen op basis van hun aankopen, interesses en voorkeuren de juiste emails ontvangen.

In de toekomst wil ik mensen gaan helpen met het juist segmenteren van hun emaillijst. Er zullen pakketten voor startende en vergevorderde ondernemers zijn.

Laat hieronder je emailadres achter en dan krijg je een seintje zodra ik meer helder heb en tijd heb in mijn agenda.

© Angelica Vis

Weet je niet wat je nodig hebt?

Dat snap ik helemaal, het is ook nogal veel wat ik allemaal aanbiedt. Als je wilt dat we even samen gaan kijken naar wat de opties zijn en wat het beste bij jou past, plan dan hieronder even een kennismakingsgesprek in.

Ik denk met liefde met je mee. 🙏🏼

Plan nu je kennismakingsgesprek!