Zit jij altijd op jouw telefoon?

Dan kan het tijd zijn om te beginnen met een digital detox. Het einddoel is niet om je telefoon helemaal niet meer te gebruiken, maar om je telefoon bewuster te gebruiken. Dus herken jij jezelf hierin: 

$

Ben jij altijd online?

$

Heb jij het gevoel dat je altijd bereikbaar moet zijn?

$

Gebruik je je telefoon zelfs als je op de wc zit?

$

Is het pakken van je telefoon het eerste wat je doet als je wakker wordt?

Dan is het doen van een digital detox zeker iets voor jou! 

Wil jij weer rust ervaren? Niet altijd het gevoel hebben dat je ‘aan’ moet staan. Wil jij je weer kunnen concentreren? Yes, dat zijn allemaal dingen die je gaat leren door een digital detox te doen.

In deze cursus leer je wat de effecten zijn van je telefoon gebruik, maar vooral hoe je je telefoon weer kan gebruiken waar het voor gebruikt is. Als extra hulpmiddel om je leven makkelijker te maken.

Geen telefoon in je digital detox

Je kunt nu meteen toegang krijgen tot de Digital Detox cursus

Zodat je meteen stappen kunt zetten om bewuster online te zijn!

15.00 (excl. BTW)

De cursus is opgedeeld is verschillende onderwerpen. Daarnaast hebben de onderwerpen ook verschillende opdrachten, zoals je zo veel mogelijk uit alle kennis kan halen en het meteen kan toepassen op jouw eigen situatie.

Voorbereiding

We kijken naar wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt gaan doen.

Ervaringen

Je krijgt een inkijkje in mijn eigen ervaringen en welke lessen ik daaruit geleerd heb.

Jouw spelregels

Je gaat een aantal vragenlijsten invullen om jouw eigen digital detox samen te stellen. Je gaat offline of minderen op jouw eigen manier.

Afronding

Na jouw digital detox ga je een aantal vragen beantwoorden om te reflecteren. Wat heb je geleerd door jouw detox en wat wil je meenemen naar het ‘normale’ leven.

Je kunt nu meteen toegang krijgen tot de Digital Detox cursus

Zodat je meteen stappen kunt zetten om bewuster online te zijn!

15.00 (excl. BTW)

Veelgestelde vragen

Mag ik tijdens een digital detox écht niet op mijn telefoon?

Jawel hoor, elke digital detox is anders. In deze cursus leer je jouw eigen digital detox samenstellen. Voor sommige is het namelijk niet haalbaar om volledig offline te gaan. Als het voor jou niet mogelijk is, dan bedenken we een andere vorm voor je.

Maar heb ik écht een digital detox nodig?

Waarschijnlijk wel. Ik dacht eerst ook dat het best wel mee viel bij mij, maar toen ik me realiseerde dat ik 4 uur per dag op mijn telefoon zat, toen realiseerde ik me dat ik hier misschien wel baat bij kon hebben. 

Ik wil niet deze maand een digital detox doen, maar in de zomer. Kan dat ook?

Ja, je houdt toegang tot de cursus. Het blijft namelijk altijd een proces en soms moet je weer even terug naar de basis. Soms sluipt de routine er weer in en zit je opeens weer meer op je telefoon dan voor je begon met de cursus. Je kunt de cursus dus doen wanneer je wilt én vaker dan één keer.

Gaat het alleen over telefoongebruik?

Nee, je kunt het ook gebruiken voor het internet in het algemeen of je laptop. Als jij je mail non stop checkt, kan je het ook toepassen op jouw email.