De podcast gaat verder in het engels

17 apr 2021 | Overig

Fearless Adventure podcast

Vanaf 17 april 2021 zal de Fearless Adventure podcast verder gaan in het Engels. De afleveringen zullen onder dezelfde podcast verder gaan, alleen zal de voertaal veranderen naar Engels. Je kunt de podcast nog steeds vinden als de Fearles Adventure Podcast in je favoriete podcast app.

Waarom deze verandering?

Al lange tijd wist ik dat ik mijn bedrijf wilde veranderen in het Engels. Het voelde niet logisch om mijn bedrijf naar het Engels te veranderen, maar de podcast in het Nederlands te houden. Daarom de keuze om de podcast ook naar het Engels te veranderen.

Mijn meeste contacten zijn niet Nederlands, dus ik sluit erg veel mensen uit door mijn podcast afleveringen altijd in het Nederland op te nemen. Ik kreeg steeds meer vragen over podcast transcripten, zodat mensen ze konden vertalen. Aangezien veel Nederlanders ook goed Engels spreken, was het een logische stap om helemaal verder te gaan in het Engels.

Wat veranderd er nu?

Opzich veranderd er niet heel veel, behalve de locatie van de shownotes.

Alle 41 Nederlandse afleveringen zullen op deze website blijven staan. Alle Engelstalige shownotes zullen op fearlessadventure.nl komen te staan of zijn hier te vinden. De shownotes zullen niet erg uitgebreid zijn, maar meer ter extra informatie.

Zoals in de Nederlandse afleveringen al duidelijk werd, streef ik ernaar om elke week een podcast online te zetten, maar dit is geen vast stramien. Wanneer er een week geen podcast is, is dat niet erg. Ik hou er zelf ook niet van om elke dag of elke week een nieuwe aflevering te moeten luisteren van mijn favoriete podcasts.

Ik hoop dat je in de toekomst ook graag naar de Engelstalige afleveringen zult luisteren.