Content creator

Ik ben een selfmade content creator. Door een uit de kluiten gewassen hobby, heb ik mijzelf ontwikkeld als een gedreven persoon om een boodschap over te dragen via het internet.

Blogger

In 2008 ontstond er vanuit mijn opleiding Creatieve Therapie Beeldend een blog om mijn creaties online bij te kunnen houden. Het was een online portfolio met een dubbel doel. Gedeeltelijk wilde ik laten zien wat voor werk ik maakte tijdens mijn opleiding, maar ik wilde ook mensen laten kennismaken met beeldende therapie. Het stigma aanpakken wat binnen de geestelijke gezondheidszorg speelt door een kijkje te geven in de keuken van een beeldend therapeut in opleiding.

Naarmate mijn opleiding vorderde ben ik mijn blog steeds verder gaan ontwikkelen. Van persoonlijke blog tot inspiratie platform. Opeens was ik een heuse blogger geworden. Al vanaf 2012 publiceer ik met enige regelmaat artikelen over alle dingen die volgens mij het leven mooier maken. Het ene jaar ligt de focus op hardlopen en het andere jaar ligt de focus meer op persoonlijke ontwikkeling.

Social Media

Al vanaf het begin van de opkomst van social media ben ik actief op alle platforms. Van Hyves tot Facebook, van Snapchat tot Instagram. Ik heb ook voor verschillende kanalen actief de social media bij te houden. Momenteel specialiseer ik mij in Pinterest Marketing

 

Websites bouwen

Al sinds 2002 heb ik interesse in het bouwen van websites. Het begon met simpele webpagina’s schrijven in html tot het aanpassen van lay-outs in de css. Ik heb verschillende blogs gebouwd toen de platforms als WordPress, Blogger en Blogspot nog niet bestonden. Alle kennis die ik in de jaren heb opgedaan, heeft ervoor gezorgd dat ik tegenwoordig een website kan bouwen of aanpassen aan de wensen van een klant.

Voorbeelden van websites die ik gemaakt heb zijn:

kooienco pwp

 

Meer weten?