€ 33
Digital Detox

Digital detox (NL)

We weten allemaal dat we teveel tijd online doorbrengen, maar het lukt ons niet om minder tijd op onze telefoon of laptop door te brengen. Deze cursus helpt je bewuster online te zijn!

Ga offline!

€ 179
Leven als nomade cursus

Leven als Nomade

In deze cursus leer je hoe je meer vrijheid te krijgen in je dagelijkse leven. Je leert alles van hoe je productiever gaat werken tot een betere money mindset. Alles om als digital nomad aan de slag te gaan!

Krijg jouw vrijheid!

€ 59
Masterclass Geld verdienen met Pinterest

Masterclass Geld verdienen met Pinterest

In deze masterclass leer je hoe je een passief inkomen kunt opbouwen via Pinterest.

Bouw een passief inkomen

€ 79
Creëer passief inkomen met gift guides

Passief inkomen met Gift Guides

In deze cursus leer jet hoe ook jij een passief inkomen kunt verdienen rondom de feestdagen. Sterker nog, je leert hoe jij een passief inkomen kunt genereren in het hele jaar.

Verdien vandaag nog

€ 249
Pin it like a pro

Pin it like a pro

In deze cursus leer je waar je allemaal op moet letten als je Pinterest correct wilt gebruiken. Je leert in je jouw eigen Pinterest strategie kunt maken conform alle laatste Pinterest updates.

Leer alles over Pinterest

€ 1059
Pinterest coachingstraject

Pinterest coachingstraject

In het Pinterest coachingstraject van drie maanden leer je alle ins en outs van Pinterest specifiek op jouw profiel. Je krijgt persoonlijke tips en we maken samen jouw Pinterest strategie. In de online leeromgeving vind je jouw Pinterest cursussen, de ebooks en het Pinterest vragenuurtje.

Groei nu nog!

€ 79
Pinterest SEO start cursus

Pinterest SEO Start

Dé mini-cursus om alle ins en outs van Pinterest SEO te leren. Je krijgt in één handomdraai de handvatten om Pinterest SEO op de juiste manier in te zetten en hebt een concreet plan hoe je dit gaat uitvoeren.

Alles over SEO

€ 19
Pinterest vragenuurtje

Pinterest vragenuurtje

Elke laatste woensdag van de maand is er een Pinterest vragenuurtje. Je kan hierin je vragen stellen, mensen die hun vragen van te voren hebben aangeleverd worden sowieso behandeld.

Vraag maar raak!

op aanvraag
Affiliates

Zaken voor affiliates Leven als Nomade

Hier vinden de affiliates van de Leven als Nomade cursus alle informatie. Wil je ook affiliate worden? Stuur dan een mailtje.

Affiliates informatie


Gratis Webinars

Gratis
Beginnen met Pinnen

Begin met Pinterest

In dit gratis webinar leer je de basisprincipes van Pinterest. Je krijgt inzicht in welke 5 dingen je écht moet doen op Pinterest en wat de 5 meest gemaakte fouten zijn.

Bekijk nu

Gratis
Leven vol vrijheid webinar

Leven vol vrijheid webinar

In dit webinar hoor je de 5 redenen waarom jij nu niet jouw droomleven vol vrijheid leeft. Wanneer die redenen weet, kan jij je droomleven waarheid maken!

Bekijk nu