HOE KAN IK JE HELPEN?

Wil je graag met me samen werken, maar weet je niet helemaal op welke manier? Hier kan je lezen welke vormen van coaching ik aanbid en welke cursussen je hier kunt kopen.

 

Mocht je er dan nog niet uit zijn, dan kan je altijd nog een gratis kennismakingsgesprek bij me inplannen en dan vinden we samen een oplossing.

Coaching

Vrijheid coach

Wil jij meer vrijheid in je leven, maar weet je niet hoe je dat zou kunnen bereiken? Daar help ik je graag mee. 

In een coachingsessie van een uur gaan we kijken naar hoe je dichterbij jouw droomleven komt.

Pinterest coach

Wil jij je bedrijf laten groeien, maar weet je niet hoe? Dan kunnen we daar samen naar gaan kijken! In een uur coaching gaan we kijken naar welke strategie je zou kunnen toepassen om een transformatie met jouw bedrijf door te gaan.

 

Cursussen

Leven als nomade

Leven als nomade

In deze cursus leer je alles over het nastreven van het ultiem geluk. Hoe leef je jouw droomleven en ervaar je vrijheid in alles wat je doet. De cursus is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring als nomade en bevat alle stappen die ik heb doorlopen. Met gerichte opdrachten is het een cursus die gericht is op mindset en actie nemen.

Pin it like a pro

Pin it like a pro

In deze cursus leer je alles over Pinterest. Van alle basistechnieken tot hoe je jouw eigen Pinterest strategie maakt. Vol met concrete voorbeelden hoe jij het meeste uit jouw Pinterest strategie kunt halen.