HOE KAN IK JE HELPEN?

Wil je graag met me samen werken, maar weet je niet helemaal op welke manier? Hier kan je lezen wat ik aanbied.

 

Mocht je er dan nog niet uit zijn, dan kan je altijd nog een gratis kennismakingsgesprek bij me inplannen en dan vinden we samen een oplossing.

Verschillende onderwerpen

Websites

Ik weet het nog goed, de dag dat ik in 2002 begon met het bouwen van websites. Het begon met pagina’s maken met HTML codes. Later werd het ook veel meer design met CSS. 

Met ondertussen meer dan 22 jaar ervaring met het bouwen van websites, help ik met liefde spirituele ondernemers met het vormgeven van hun plekje op het web.

Wil jij hulp met je website? Kijk dan hier hoe ik jou verder kan helpen.

© Angelica Vis
© Angelica Vis

Emailmarketing

Gebruik jij al langere tijd emailmarketing en is het daardoor aan de achterkant een zooitje? 

Of ben je net begonnen en wil jij niets liever dan op de slimste manier jouw emailmarketing inrichten?

Dan is dit wat voor jou!

Ik heb ondertussen al zoveel grote ondernemers geholpen met het inrichten en opruimen van hun Mailblue account dat ik nu precies weet hoe we dit moeten aanpakken.

Technisch VA+

Heb jij structureel hulp nodig met alle technische zaken in jouw bedrijf? Stel je te vaak taken in je bedrijf uit omdat je niet weet hoe je dingen moet aanpakken? Ik help je met liefde om weer overzicht te krijgen en met plezier te ondernemen.

Wanneer wij samen gaan werken, zullen we orde in de chaos scheppen. We gaan workflows optimaliseren, werken met templates en dingen automatiseren.

Ik kan jou helpen bij alle zaken waar jij geen energie van krijgt, zodat jij weer kan werken áán je bedrijf, in plaats van ín je bedrijf.

© Angelica Vis

Weet je niet wat je nodig hebt?

Dat snap ik helemaal, het is ook nogal veel wat ik allemaal aanbiedt. Als je wilt dat we even samen gaan kijken naar wat de opties zijn en wat het beste bij jou past, plan dan hieronder even een kennismakingsgesprek in.

Ik denk met liefde met je mee. 🙏🏼

Plan nu je kennismakingsgesprek!