49. Viral content maken, hoe doe je dat?

13 mei 2024 | Business, Reizende Strijdster

Viral content maken, hoe doe je dat?

In deze aflevering vertelt Veerle over hoe je viral kunt gaan op social media en welke stappen je moet doorlopen om dit te bereiken. Ze legt uit waarom je viral wilt gaan en welke fouten je daarin vooral niet moet maken.

Veerle bespreekt verschillende aspecten van viral gaan, zoals het creëren van een pakkende hook, het betrekken van beweging in je content, en het combineren van entertainment met waardevolle educatieve inhoud (edutainment). Ze legt uit hoe je kunt inspelen op dominante emoties in het publiek en hoe je een sterke call-to-action (CTA) kunt gebruiken om interactie te stimuleren.

Verder deelt Veerle praktische tips over consistentie in contentcreatie, het begrijpen van algoritmes op platforms zoals Instagram, TikTok en LinkedIn, en het belang van betrokkenheid en interactie met je doelgroep. Ze benadrukt het idee van dagelijkse toewijding gedurende 30 dagen om nieuwe gewoontes te vormen en moedigt aan om eenvoudige, dagelijkse situaties vast te leggen voor het creëren van content.

Luister naar deze aflevering en ontdek hoe je viral kunt gaan op sociale media en dit kunt gebruiken als krachtige tool voor de groei van jouw bedrijf!

Ben je na het luisteren van deze aflevering geïnteresseerd in een strategiesessie? Kijk dan op ⁠⁠veerlez.nl/strategiegesprek⁠⁠

Zoek je aflevering 49 van de Fearless Adventure podcast, die kun je hier vinden.

Meer afleveringen als dit?