49. Mijn ervaringen met UPW van Tony Robbins

10 jun 2021 | Groei

Mijn ervaringen met UPW van Tony Robbins

In deze aflevering vertel ik over mijn ervaringen met het UPW events van Tony Robbins. Ik vertel welke lessen ik heb geleerd en hoe jij deze lessen zelf ook kunt toepassen.

Deze aflevering is de Nederlandse variant van aflevering 48. Ik vertel andere ervaringen, dus het is niet precies dezelfde aflevering.

Een kleine verrassing, hier is weer een Nederlandse aflevering. Al sinds maart 2021 wilde ik deze aflevering opnemen, maar het kwam er toen niet van. De informatie was nog niet goed genoeg geland. Ondertussen heb ik een tweede UPW event gedaan en voelde het wel goed om de informatie te delen. Daarom hier met enige vertraging mijn ervaringen van UPW.

Bekijk de video over de 6 human needs hier:
www.youtube.com/watch?v=UdhGTvuUOys