46. Een sterke visie is de basis van een goedlopend bedrijf

22 apr 2024 | Business, Reizende Strijdster

Een sterke visie is de basis van een goedlopend bedrijf

In deze aflevering vertelt Veerle over het belang van een sterke visie voor een succesvol bedrijf. Ze deelt waarom een duidelijke visie essentieel is en hoe het de basis vormt voor een goedlopend bedrijf.

Een sterke visie is als het kompas van je bedrijf. Het geeft richting aan je strategieën en helpt je bij het nemen van beslissingen. Zonder visie werk je in het wilde weg, zonder duidelijk doel voor ogen. Veerle legt uit waarom een visie zo cruciaal is en hoe je dit kunt ontwikkelen voor jouw eigen bedrijf.

Veerle bespreekt ook hoe je een krachtige visie formuleert. Ze deelt praktische tips en voorbeelden, zoals het identificeren van je passie, het stellen van ambitieuze doelen en het integreren van je visie in je bedrijfsstrategie. Daarnaast benadrukt ze het belang van het delen van je visie met je team en klanten, om zo een gemeenschappelijke focus en motivatie te creëren.

Vragen uit de aflevering:

  • Wat is mijn passie?
  • Wat wil ik bereiken met mijn bedrijf?
  • Waar ga ik helemaal van aan?
  • Waar kan ik uren over praten?
  • En welke impact wil ik maken?

Verder ging het ook nog even even over human design. Luister aflevering 41 van de Reizende Strijdster podcast om te leren wat human design is. Die aflevering kan je vinden via veerlez.nl/41

Ben je na het luisteren van deze aflevering geïnteresseerd in een strategiesessie? Kijk dan op veerlez.nl/strategiegesprek

Meer afleveringen als dit?