45. Slimme Systemen voor een georganiseerd privé leven naast je bedrijf

15 apr 2024 | Business, Reizende Strijdster

45. Slimme Systemen voor een georganiseerd privé leven naast je bedrijf

In deze aflevering vertelt Veerle over het belang van organisatie in zowel je privéleven als je bedrijf. Ze deelt waarom een goed georganiseerd privéleven essentieel is om je bedrijf succesvol te kunnen runnen en welke systemen je kunt implementeren voor meer efficiëntie.

 

Veerle bespreekt verschillende aspecten van het creëren van systemen, zowel in je bedrijf (zoals contentbeheer, onboarding van personeel, financiën en weekplanning) als in je privéleven (zoals huishoudelijke taken, maaltijdplanning en wasbeheer). Ze benadrukt dat eenvoudige huishoudelijke routines meer mentale ruimte kunnen bieden.

 

Het voorbereiden van maaltijden (meal prepping) en slimme wasroutines zijn voorbeelden van praktische systemen die rust en duidelijkheid brengen in het dagelijks leven. Veerle geeft ook suggesties, zoals het gebruik van een whiteboard voor planning of een geautomatiseerde boodschappenlijst in Notion.

 

Het implementeren van deze systemen vergt tijd en aanpassing. Veerle benadrukt het belang van het vinden van een aanpak die voor jou werkt en het consistent volhouden ervan. Door je keuzes vast te leggen en jezelf eraan te herinneren, kun je stap voor stap meer orde en rust in zowel je persoonlijke als professionele leven brengen.

 

Wil je meer weten over dit onderwerp? Heb je tips of vragen, stuur Veerle dan een berichtje via Instagram ⁠⁠@veerlez⁠ of neem een kijkje op ⁠⁠de website⁠⁠

Meer afleveringen als dit: