08. Hoe transits in Human Design je leven beïnvloeden

6 jul 2022 | Groei, Reizende Strijdster

Hoe transits in Human Design je leven beïnvloeden

In deze aflevering vertelt Veerle hoe de transits in Human Design van effect kunnen zijn op je groei, leven en gevoel. Ze legt uit wat transits zijn en geeft voorbeelden van het effect.

Wat zijn transits in Human Design?

In Human Design heb je 64 gates. Elke gate heeft een bepaalde eigenschap. Wanneer een gate actief is op het moment dat jij geboren bent, heb je deze in jouw design. Elke gate heeft een connectie met een andere gate, dat noemen we een kanaal (channel). Wanneer je beide gates geactiveerd hebt in jouw design, dan is het kanaal actief.

Je hebt dus in jouw Human Design een aantal gates en kanalen die altijd effect hebben op jouw leven.

Ook zijn er op bepaalde momenten in het jaar een aantal gates en kanalen actief. Dit betekent dat ze collectief actief zijn. De hele wereld wordt hier dan door beïnvloed. Dit zijn de transits in Human Design.

Op het moment dat deze podcast op opgenomen is bijvoorbeeld gate 38 actief. Gate 38 staat actief als de poort van de vechter (in het engels Fight for Right genoemd). Samen met gate 28 vormt dit het kanaal van worstelen met het leven.

Gate 38 is collectief actief en ik heb gate 28 in mijn profiel geactiveerd. Hierdoor is op het moment van opnemen kanaal 28-38 voor mij actief.

Kanalen die ik behandel

  • 28-38 Het kanaal van worstelen met het leven
  • 5-15 Het kanaal van ritme (Flow in het leven)

In deze aflevering noem ik

Meer luisteren?