05. Falen, een uitleg van de schaduwkant van de 32e Gene Key

21 mei 2022 | Groei, Reizende Strijdster

Falen, een uitleg van de schaduwkant van de 32e Gene Key

In deze aflevering staat Veerle stil bij de schaduw van de 32e Gene Key Failure. Deze aflevering zit vol met voorbeelden van hoe falen zich in het leven manifesteert, hoe falen verband houdt met angst en hoe je er doorheen kunt werken.

De reden waarom ik deze podcast heb opgenomen, is omdat falen een onderwerp is dat bij mij opkwam via mijn Gene Keys.

Gene Keys

Als je niet weet wat Gene Keys zijn, het is een systeem gebaseerd op de Kaballah, I Tjing en Human Design. Het is gebaseerd op de posities van de planeten op het moment dat je geboren wordt. Ik zal niet meer vertellen over hoe de Gene Keys zijn gebouwd, als je daar meer over wilt weten, ga dan naar de officiële Gene Key-website.

Elke Gene Key heeft 3 fasen.

  • De schaduw (Shadow)
  • Het geschenk (Gift)
  • de Siddhi (Siddhi)

Dat deel van de Gene Keys zal ik in een andere aflevering uitleggen.

4 Gifts

Wanneer je jegratis Gene Keys-profiel krijgt, ontvangt u uw 4 geschenken.

  • lifework
  • evolution
  • purpose
  • radiance

De Gene Key waar ik het in deze aflevering over heb, is Gene Key 32, die van mijn lifeswork


De schaduw is Failure (mislukking)
Het geschenk is Preservation (behoud)
De Siddhi is Veneration (verering)

If you are not in control of your mind or aware ot its power than your mind will run your life, which means that fear will run your life.

Richard Rudd

Failure = Fear

Falen is nauw verbonden met angst. We denken dat we gefaald hebben als we sterven, als er niet van ons gehouden wordt enz. Er is altijd angst om te falen. We hebben dit innerlijke beoordelingssysteem in onszelf gebouwd. Dat is onze geest, ons ego. De functie van onze geest is om ons veilig te houden. Dat is al zo sinds we als holbewoners leefden. We moeten alert zijn om te kunnen overleven. We moeten deel uitmaken van de groep om te overleven. Toen was het handig om naar je ‘mind’ te luisteren.

Tegenwoordig houdt onze ‘mind’ ons klein. Het zal ons beschermen tegen alles wat buiten onze comfortzone ligt. En alles wat buiten onze comfortzone ligt, is waar we kunnen groeien. Als we willen groeien, moeten we uit onze comfortzone gaan. Maar buiten onze comfortzone zijn kan gevaarlijk zijn, daarom beperkt onze geest ons altijd.

When you surrender to the greater pattern and raise your consciousness above the fear threshold, money always arrives just when it s needed.

Richard Rudd

Wil je meer weten over Gene Keys?

Je kunt naar de Gene Keys-website gaan om je gratis profiel te krijgen. Daar lees je je gaven. Ik herinner me hoe overweldigend het was om dat allemaal te lezen, ik begreep er echt niet veel van. Daarom wil ik je mijn hulp aanbieden om het allemaal te begrijpen. Binnen 3 gesprekken duiken we samen diep in jouw activation sequence. Deze gesprekken zullen een maand uit elkaar liggen, dus je hebt tussendoor tijd om na te denken over alles wat we bespreken. Als je tussendoor vragen hebt, kun je die altijd stellen.

Deze aanbieding is €299,- en is geldig tot eind juli 2022.

Geïnteresseerd? Stuur me een DM op Instagram of bekijk deze pagina.


Meer Luisteren? Luister ook deze aflevering:

03. Waarom saboteren we onszelf en hoe komen we daar vanaf?

50. The art of letting go (Fearless Adventure Podcast, in het engels)

56. How To Live From Alignment (Fearless Adventure Podcast, in het engels)

60. Masculine and feminine energy (Fearless Adventure Podcast, in het engels)